Головне меню:
ЦВЗ-3 (ЦВЗ-3А)
Зернових культур 8...35%
кукурудзи в зерні 10...40%
Продуктів переробки 9... 16%
№ п/п | Найменування продукту | Маса | Код |
1 | Пшениця I типу | 400 | 01 |
2 | Пшениця II типу | 400 | 02 |
3 | Пшениця IV типу | 400 | 04 |
4 | Ячмінь | 350 | 06 |
5 | жито | 350 | 07 |
6 | Мал | 350 | 10 |
7 | Гречка | 350 | 11 |
8 | Просо | 400 | 12 |
9 | Овес | 250 | 13 |
10 | Кукурудза | 350 | 14 |
11 | Горох | 400 | 15 |
12 | Борошно в/с, 1/с | 300 | 31 |
13 | Борошно 2/с | 300 | 32 |
14 | Борошно пшеничне обойная | 300 | 34 |
15 | Борошно житнє шпалерна | 300 | 35 |
16 | Борошно житнє обдирне | 300 | 36 |
17 | Висівки пшеничні | 200 | 37 |
18 | Висівки житні | 200 | 40 |
19 | Крупа горохова ціла | 400 | 16 |
20 | Крупа горохова колота | 400 | 17 |
21 | Крупа гречана ядриця | 400 | 20 |
22 | Крупа гречана проділ | 400 | 21 |
23 | Крупа манна | 400 | 22 |
24 | Крупа пшоно | 400 | 23 |
25 | Крупа перлова | 400 | 24 |
26 | Крупа полтавська | 400 | 25 |
27 | Крупа ячна | 400 | 26 |
28 | крупа кукурудзяна | 400 | 27 |
29 | Крупа рисова | 400 | 30 |
30 | Соняшник | 250 | 33 |
31 | ріпак | 400 | 03 |
32 | Вимірювання температури | — | 70 |
33 | Контрольне число | — | 00 |